16 Temmuz 2014 Çarşamba

Ramazan 20 gün menü

Ramazan 20 gün menü ‪#‎ramazan‬ ‪#‎iftar‬ ‪#‎ramazanlezzetleri‬ ‪#‎Canlı‬ Mutfak
Tarhana çorbası
Soslu kanat Izgara
Havuçlu pirinç pilavı
Domates salatası
İncir uyutması
Malzemeler
1 paket kanat
Sos malzemesi
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı soya sosu
1 yemek kaşığı süt
1 yemek kaşığı sıvı yağ

Hazırlanışı
1-Sos malzemesinin tamamı karıştırılıp tavuk kanatları bu sosun içerisine eklenir.
2-En az 3-4 saat bu sosta bekletilen kanatlar ızgarada veya fırın tepsisinde pişirilerek servis yapılır.

Hiç yorum yok: